Summerbody in progress

Beste lezers,
De narcissen gaan bloeien en het weer wordt zachter. De zon komt wat vaker kijken en het blijft langer licht. Hiervan wordt je vrolijk en stijgt je energie! De perfecte tijd om lekker nog even die laatste kilootjes voor de zomer eraf te trainen. In deze blog geef ik jullie een aantal tips om jouw Summerbody zo snel mogelijk klaar te maken. Kort maar krachtig informeer ik jullie.

Lees snel verder!

Lente-fit-tip 1 (challenges)
Er zijn zoveel verschillende challenges waar je aan mee kan doen. Hiervoor moet je wel een echte doorzetter zijn. Elke dag zal het een stukje meer van jezelf vragen. Zie hieronder een voorbeeldje van de challenges waar je aan mee kan doen. Ik herhaal nog een keer, hiervoor moet jij wel echt een doorzetter voor zijn. Ik zeg altijd:'Wat je begint moet je altijd afmaken!'


Lente-fit-tip 2 (voeding)
Een snoepje, croissantje is lekker in de ochtend maar dit moet je zeker niet elke dag doen. Ik geef je geen tip om meteen zwaar een dieet aan te gaan maar let wel op wat je eet en hoeveel je eet. Zorg voor genoeg eiwitten, koolhydraten en geen suiker! Pak zo nu en dan in plaats van het snoepje, een gezonde Smoothie.
Klik op de link meer info over hoe je jouw voedingsstyle kan aanpakken. Verleidingen naar ‘lekker’ eten

Lente-fit-tip 3 (snel trek)
Eet rustig je eten op.Als je te snel je voeding binnenkrijgt krijg je daarna veel sneller trek. En dat probleem moeten we natuurlijk niet hebben.


Lente-fit-tip 5 (hardlopen)
Hardlopen is de ultieme work-out en heerlijk om te doen in de lente met mooi weer. Na 30 minuten joggen versterk je je immuun systeem enorm. Begin rustig aan met hardlopen. Fit worden is een kwestie van langzaam opbouwen. Zorg voor goede hardloopschoenen en een lekker zittende outfit. Doe je oordopjes in en zet je favoriete muzieklijst op.

Ik loop zelf altijd langs parken en bossen. Het ruikt heerlijk en als de zon schijnt wordt ik er nog vrolijker van!

Lente-fit-tip 6 (meer kracht)
Vereist voor een Summerbody is krachttraining! Je verbrand hier onwijs veel calorieën mee. Doe jouw kracht work-out minimaal 3 keer per week.
Vooral goed om te doen:
- lunges
- buikspieren (je verbrandt hiermee niet je vet maar het maakt je buikspieren sterker!)
- push ups
- bilspieren (je bilspieren zijn de grootste spieren van het lichaam. Met het training van je bilspieren verband je veel calorieën)
Klik op de link om naar mijn blog Workout @ Home te gaan om inspiratie op te doen voor oefeningen die je thuis makkelijk kan uitvoeren. Workout @ Home

Lente-fit-tip 7 (water)
Drink veel water. Vindt je het niet lekker? Maak het zelf op smaak met fruit. Voeg bijvoorbeeld; Limoen, Munt en Komkommer toe aan jouw water. Vergeet niet dat je min. 2 liter water per dag binnen moet krijgen.

Lente-fit-tip 8 (acceptatie)
Accepteer jouw lichaam dat is het belangrijkste. Wees trots op jezelf. Het is niet nodig om naar andere te luisteren over wat zij van jou vinden. Voel jij je prettig in jouw lichaam? Dat is al voldoende hou dit gevoel vast.

Ik hoop jullie op weg te hebben geholpen met bovenstaande kort maar krachtige tips. 

Heb jij hulp nodig om bikini-proof te worden voor de zomer? Stuur mij een berichtje op stay.fittastic@gmail.com of laat een reactie onder de blog achter. Ik zal jou op weg helpen!


REMEMBER #STAY--> FIT'TASTIC
Ciao. xo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Maak jouw eigen website met JouwWeb