Black Friday is alweer een tijd geleden. 
Nu heb ik eindelijk even de tijd een review te schrijven over de fitness legging die ik bij Conquer Performance Wear besteld had toen. 

 

Ben jij benieuwd? Lees verder!

Op Black Friday pakte ik mijn kans om te shoppen bij Conquer Perfomance Wear voor een nieuwe legging! Ik liep tegen de circle legging aan! De ''Circle legging'' kwam in het zwart en blauw. Tussen deze twee was ik van plan een keuze te maken, maar dit was nog niet zo makkelijk. Ik ben zo af en toe een eeuwige twijfelaar :p

Er gingen twee dagen voorbij tot dat ik zag dat er ook een bordeaux rode circle legging verkocht werd! (aangezien bordeaux rood een van mijn favoriete kleuren is, was ik meteen verkocht!) Enthousiast kocht ik de legging...nu afwachten! 

 

Een week later kreeg ik bericht via PostNL dat mijn pakketje afgeleverd zou worden bij een ophaalpunt. Na het werk heb ik direct het pakketje opgehaald. De legging was netjes verpakt in plastic (zoals hier onder) Enthousiast trok ik het plastic eraf...passen passen passen!

Toen ik de legging eenmaal aan had was ik verliefd! Wat zit ie lekker! En het ziet er nog eens leuk uit ook! ;-) (niet dat het een modeshow is op de gym...) 

Nu nog de vraag...hoe voelt het aan tijdens een intensieve workout? Zoals squats, lunges etc. 
Nou moet ik zeggen, ik ben verbaasd dat het zo lekker zit tijdens squats en lunges! Maar oprecht tevreden en zeker aan aanrader! Je kan er super flexibel in bewegen. Alleen de split zou ik er niet mee doen! Het is een best wel sterke soort stof alleen neem het zekere voor het onzekere ;)

 

-->trots op de foto met mijn nieuwe legging!<--


Conquer Performance Wear noemt onderstaande punten op hun site bij de beschrijving van de legging. Mijn mening staat er onder!

 #1. 4-way super stretchstof
Het is een zeker stretchstof, ''super'' wil ik het niet noemen. Ik noem het goede stretchstof, precies voldoende stretch!

#2. Brede en sterke tailleband voor extra ondersteuning
De tailleband is goed breed en erg sterk inderdaad. Of het extra ondersteuning bied? Mijn ervaring met de legging weet van wel. Maar misschien verschilt dit per persoon. 

#3. Circulatie en herstel tijdens de training
De circulatie van de legging is ideaal! Een goede luchtdoorlatende stof. 

#4. Glad voor de huid, maar toch sterk en niet-transparant
De stof is glad voor de huid, dat kan ik beamen. Sterk is het zeker en gelukkig niet-transparant tijdens het squatten wat ook wel een must is. Niemand hoeft te zien wat je eronder aan hebt toch? ;p

#5. Sneldrogend, UV-blokkerend
De legging droogt zeer snel, ik heb niet eens het gevoel dat het vochtig wordt. 
Als je buiten in de regen hebt gefietst onderweg naar de sportschool, droogt het binnen no-time op! UV-blokkerend...geen idee, maar daar geloof ik wel in aangezien het stof erg sterk is. (niet dik overigens)

Al met al met ik razend enthousiast over de legging en zou het een must zijn om die aan jouw kledingkast toe te voegen!

 

Mocht je de legging bestellen, raad ik aan om een maatje groter te kiezen zodat de kleur langer mooi blijft en niet vervaagd naar mate het uitrekt!

 

Sowieso raad ik alles aan van Conquer Performance Wear! 

Kwaliteit en fashionable.

05 jan 2018

Maak jouw eigen website met JouwWeb