Zomervakantie? Fit-tips!

De zomervakanties zijn weer begonnen! Ga jij op vakantie en wil jij jouw lichaam behouden of blijven trainen op vakantie? Ben jij bang om het lichaam waar je maandenlang voor getraind heb, kwijt te raken tijdens de vakantie?
Lees nu snel verder voor een aantal vakantie tips!

Food

Tuurlijk snap ik de gedachte; je gaat op vakantie, je verlangt naar een paar drankjes op een terras, een ijsje op het strand en in de avond een lekkere vette maaltijd happen.
Ik zal je geruststellen; dit kan en is geen probleem maar let goed op je totale calorie-inname. Je hoeft jezelf natuurlijk niet elke dag aan een strak regime te houden zoals je thuis doet om je lichaam te behouden, maar probeer een beetje op het energie verbruik en gebruik te letten. 

Voor de krachtsporters is het belangrijk om voldoende eiwitten te eten. Een simpele oplossing: neem je eiwitshakes mee op vakantie!

Ga je met het vliegtuig? Denk dan wel even na over een inpak methode zodat de douane niet denkt dat het iets anders is. Tip; laat ze proeven!

Je kan natuurlijk  ook zelf voedsel meenemen. Maar goed is dit echt nodig? Ze hebben overal wel kip, rundvlees etc. te koop toch?

Training op vakantie 

Pak de elastische banden in en train hiermee op vakantie. 
Het kan net zo effectief zijn als normaal bankdrukken met gewicht. 
Het is niet de bedoeling dat je heel de vakantie aan de elastische banden zit, maar verlang je even naar een workout is dit de ideale oplossing!
Hier onder een aantal workouts die je zou kunnen uitvoeren met de elastische banden. 

Vakantiegevoel 

Het is natuurlijk wel een vakantie dus geniet vooral van je vakantie periode.
Rust is een belangrijke rol hierin, je hoeft niet elke dag een uur te trainen. Laat je lichaam herstellen na een zware trainingsperiode (voor de vakantie) Probeer de elastische banden uit, of ren even een half uurtje langs een boulevard. Maar je hoeft niet zoveel te doen in je vakantie om je lichaam te behouden. Tenslotte neemt die spiermassa pas langzaam af na drie weken geen workout te hebben gezien!

 

 Ben je niet van de elastische banden of het halfuurtje rennen?  Zorg dan voor twee keer in de week push-ups, pull-ups en squats, dit helpt je ook in shape te blijven. 

Tips samengevat

  •  Let op calorie-inname
  • Blijf wel lekker eten en genieten
  • Elastische banden kunnen helpen
  •  Twee keer in de week squats, pull-ups, push-ups
  • Zorg voor genoeg rust, het is en blijft vakantie!

Klik op de button en neem ook een kijkje naar kort durende work outs! Ideaal voor op vakantie!

REMEMBER #STAY-->FIT'TASTIC 

Ciao.xo

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.