Fittrouble?

Dag lezers,
Ik moet er nog even inkomen met het bloggen. De laatste tijd ben ik erg druk geweest met zowel werk als sport. Always be Fittastic!

Ik ben sinds kort lid van een groep op Facebook gemaakt door een meid die ik ken. Het gaat hier over het sportleven...nu lees ik zo vaak berichten van mensen die blijven hangen bij bekende dingen zoals:
- Ik drink genoeg water en moet zo vaak plassen hoort dit?
- Ik houdt het niet goed vol wat voedsel betreft, help!
- Werken de shakes van Body & Fit en welke smaak is het lekkerst?
- Hoe behoudt ik mijn motivatie voor een strak lijf.

Nou lieve mensen de welbekende kwelmomenten dus.
Je moet er gewoon voor zorgen dat sport een verslaving wordt. Ja dat is erg lastig maar geloof me ik ben er ook gekomen. Het enigste wat ik nu nog hoef te doen is de laatste handelingen naar een ''strak'' lichaam. Na dat is het een kwestie van het behouden van je lichaam. Het staat welbekend dat veel mensen stoppen met fitnessen na het behalen van hun goal. Maar je moet het nu nog zien te behouden anders ben je zo snel weer terug bij af.

Veel water drinken:
Ja dit is een must. Drink minimaal 2liter water per dag. Vaak plassen ja dat hoort hier bij, zo gaan alle vuile afvalstoffen je lichaam uit. Dit helpt aan een gezond lichaam.

Voedsel:
Veel mensen kijken alleen naar de calorieën. Hier moet je niet alleen naar kijken, ook de koolhydraten , eiwitten en gezonde vetten zijn van belang. Anders werkt het nog niet.

Body & Fit:
Dit is mijn online supermarkt betreft mijn supplementen. De shakes zijn uitstekend en gevarieerd in de lekkerste smaken. Wat de lekkerste is? Dat moet je voor jezelf uitvinden iedereen heeft een andere smaak. Tevens bestel ik hier mijn fatburners en andere supplementen.
Tip: Doe eerst goed je huiswerk wat betreft supplementen voordat je deze gaat kopen.

Motivatie:
Zolang je jezelf blijft pushen en gaat voor het lichaam die je wilt gaat het je lukken. Dwaal niet af. Een dag niet sporten? Geen probleem dan haal je dit weer in. Zorg ervoor dat je in beweging blijft. Bij mij hielp het om een broekje met maatje 38 te halen en aan mijn kledingkast te hangen met het doel dit in de zomer aan te kunnen. Is het me gelukt? Ja wel degelijk (zie de foto in mijn eerste blog die liegt niet)

Tips & Trucs:
Overhaast jezelf niet met het behalen van je doel maar stel wel voor jezelf een deadline toe. Doe verschillende workouts en pas je workout maandelijks aan. Een missunderstanding is dat cardio goed helpt voor een strak lichaam. Fout! Kracht is de meest effectieve manier naar een strak lichaam. Cardio kan je erbij doen voor je conditie en in het begin het verliezen van vet. Combineer dit altijd met kracht. Bij vrouwen maakt het niet uit hoeveel gewicht je pakt, het gaat om de herhalen die je doet.

 

 

REMEMBER #STAY-->FIT'TASTIC

Ciao. xo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Maak jouw eigen website met JouwWeb