Een kijkje in...mijn sporttas

Vraag jij jezelf nooit is af? Wat iedereen in zo een grote sporttas verstopt?
Ik wel...vier keer in de week zie ik mensen met grote sporttassen.
Wat zit daar allemaal in? Ik heb geen idee...
Zou het hetzelfde zijn als in mijn sporttas? Vast niet!
Ik laat jullie graag een kijkje nemen in mijn sporttas!

 

Ik heb meerdere sporttassen. Diegene die ik nu gebruik (rechter bovenstaande afbeelding) heb ik onlangs gekregen bij het inschrijven op mijn nieuwe sportschool. Een fijne oversized weekendtas waar genoeg prulletjes in passen!

Mijn bidon en/of shakebeker en handdoek zijn onmisbaar in de gym. Ik heb er meerdere van maar deze gebruik ik het meest. De handdoek is groot genoeg en mijn bidon zoals je ziet ook! De shakebeker is een handig formaat. En mocht je jouw shake in willen nemen? Dan is het toch handig als dit op de gym kan. Of wat dacht je van een fris krachtdrankje tijdens de workout! Niks is lekkerder...en er moet toch variatie zijn dan alleen maar water.


De sportschoenen! Ook hier liggen er 5 paar van in mijn aankomende fitnessruimte in huis. En toch gebruik ik deze het allerliefst. De bijna versleten Nike Rosh One. Kakigroen en past bij mijn sportoutfit...die overigens ook meer kakigroen en grijs is dan fel-roze. Want ja...ik hoef niet op te vallen in de gym! (Sorry, not sorry)


Dont forget to smell good! Kauwgum, deodorant en een body mist...zijn dingen die onmisbaar zijn geworden na loop van tijd. Even lekker een fris kauwgumpje na het sporten, even een spraytje onder de armen en over de body...en een soort van even lekker de deur uit! En dan meestal na het sporten natuurlijk...want dat zweten kan behoorlijk stinken haha!


Last but not least! My favorite! Niet te missen mijn JBL draadloze koptelefoon samen met mijn iPod nano 7. Dit heb ik echt nodig. Keihard je favoriete muziek aan en losgaan tijdens de workout! That's a must! (inclusief een handige sportband voor om mijn arm!)


 

En ja...ik gebruik een elastiekje voor in mijn haar, deze vindt je niet in mijn sporttas maar om mijn arm! Tevens gebruik ik zo af en toe de Wrist Wraps van Body & Fit om mijn polsen extra ondersteuning te bieden! Ook zal je mijn sportkleding niet vinden in mijn sporttas. Deze trek ik aan voordat ik de deur uitga!

 

Nu ben ik benieuwd...wat heb jij in jouw sporttas zitten?

 

 

REMEMBER #STAY-->FIT'TASTIC 

Ciao.xo

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.