Eyeliner, mascara en highlighters zijn mijn grootste vriendinnen! Ik ga de deur niet uit voordat ik mijn make-up heb gedaan. Geen dikke lagen...gewoon netjes ;-) (ik hou niet van dikke lagen make-up #sorrynotsorry --alleen bij het uitgaan) Tijdens het sporten heb ik meestal mijn make-up er nog op zitten van de dag zelf. Is dit wel een goed idee? 

Zie de foto -klik om te vergroten- that's my daily face! ;-)  
en dus ook naar de gym! Too much? 

De drie onderstaande producten gebruik ik dagelijks.
*Uhm nee dit is niet ineens een beauty-blog ;-)*



 

Of het nou echt slecht is om tijdens het sporten make-up op te hebben moet blijken. Want hoe meer make-up je op jouw gezicht smeert...hoe slechter voor de huid tijdens het sporten! Ben jij van het -- ''hier een laag foundation'', ''daar wat bronzer, blusher en highlighter'' ?
WRONG --> draag je te veel make-up tijdens het sporten, dan ben je niet in staat om goed te zweten. Je poriën kunnen namelijk verstopt raken en....je raad het al...hierdoor ontstaan puistjes een stuk sneller! 


 

Het wordt over het algemeen aangeraden om zonder make-up de gym in te gaan.
Maar...dit doe ik ook niet! Want dat ''bloten-billen'' gezicht voelt zo awkward! Gelukkig zijn er alternatieven!
Bekijk hier onder wat je beter niet kan dragen en wat je ervoor in de plaats kan gebruiken!

NIET WEL
Foundation Primer, getinte moisturizer (of andere soorten zonder olie!)
Lipstick Gekleurde lippenbalsem
Wenkbrauw potlood etc. -na het sporten weer aanbrengen-
Mascara, eyeliner WATERPROOF!

Gebruik de alternatieven je wilt toch niet foundation vlekken of brokken door de poeder en je mascara laten belanden in je ogen tijdens het zweten waardoor je een ooginfectie kan oplopen?*uh iew!


Let er wel op dat je ,na het sporten / zweten, je make-up zo snel mogelijk goed reinigt! Hiermee haal je zweet en restjes make-up van je huid en kan je huid er weer stralend en verzorgd tegen aan!..Of je kan natuurlijk je gezicht reinigen en hierna weer je normale make-up opbrengen mocht je jezelf nog moeten vertonen aan de buitenwereld ;-P

 

20 jan 2018

Maak jouw eigen website met JouwWeb